30. ročník Art Filmu s novou vizuálnou identitou

Aj tento rok sa centrum Košíc zahalí do festivalovej červenej a na pár dní, od 21. do 28. júna 2024, ožije červenými kruhmi a guľami. Art Film je všadeprítomný a vibrujúci, doslova mení vizuál metropoly východného Slovenska. Svojou príťažlivosťou láka ľudí von, nasať atmosféru podujatia a, samozrejme do kín.

Posolstvom festivalu je rôznorodosť – krajín, kultúr, tém, žánrov a názorov, ktorá obohacuje, rozširuje obzory a vyzýva k zamysleniu. Vizuál festivalu v podobe obrovskej červenej gule azda až prekvapuje a smie vyvolávať otázky, skrývať tajomstvá, no rovnako necháva priestor na individuálnu interpretáciu.

O vizuál festivalu sa od roku 2017 stará spoločnosť CODES Brand House a odvtedy sa stal výraznou a neoddeliteľnou súčasťou jeho identity. Pre rok 2024 pripravila jeho novú verziu, ktorá nadväzuje na tie najlepšie prvky z predchádzajúcich ročníkov a zároveň zvýraznila jeho jubilejný 30. ročník.

„Festival v Košiciach je naša absolútna srdcovka a bookuje nám kalendáre každoročne. Obvykle začíname pracovať na aktuálnej identite už na prelome rokov. Hľadáme nové cesty a skúšame rôzne prístupy.  Čerešničkou na torte je opustiť Bratislavu a presunúť sa na pár dní do metropoly východu, vidieť v priamom prenose nasadenie vizuálnej identity a reakciu ľudí na ňu. A až potom si začíname užívať filmy a atmosféru Košíc. Nevieme sa dočkať,“ hovorí Milan Jursa, Managing Director CODES Brand House.


Jubilejný 30. ročník MMF Art Film sa uskutoční vďaka podpore:

Organizátor: ART FILM FEST s.r.o.;

Spoluorganizátori: Mesto Košice, K13 – Košické kultúrne centrá, ART FILM FEST, n.o., LGM, s.r.o., FORLIVE;

Festival finančne podporil: Audiovizuálny fond
Festival je spolufinancovaný Košickým samosprávnym krajom z programu Terra Incognita;

Generálny reklamný partner: Slovenská elektrizačná prenosová sústava;

Hlavný reklamný partner: CODES Brand House;

Reklamní partneri: AVA-stav, Jadrová a vyraďovacia spoločnosť, a.s., Best Press, U. S. Steel Košice, Kino Úsmev;

Oficiálni dodávatelia: NOV, ZEBRA, DKC Veritas, BARZZUZ;

Hlavní mediálni partneri: TV JOJ, Pravda, Eurotelevízia;
Mediálni partneri: Kinosála, JOJ 24, Film Europe, Rádio KOŠICE, TELKE, Korzár, Slovenka, Forbes, SITA, TASR, Košice City Guide, Film.sk, Visit Košice;

Partneri: Neinvestičný fond VODÁRNE, JOJ Cinema, ARICOMA, TelekomCLOUD, DELTA OnLine;

Partneri finančných cien: CANON, Filmarina;