Valentínsky cinepass – najvýhodnejšia ponuka na 30. ročník MFF Art Film

MMF Art Film aj v tomto roku spúšťa obľúbenú predpredajovú akciu pri príležitosti sviatku zamilovaných. Dvojicu festivalových cinepassov bude v rámci nej možné získať za bezkonkurenčnú cenu 50 €.

Špeciálna valentínska akcia potrvá dva týždne od 1. do 14. februára 2024. Počas nej bude možné si prostredníctvom festivalového rezervačného systému zakúpiť CINEPASS VALENTÍN (1+1 zadarmo). Každý, kto si takýto cinepass v hodnote 50 € zakúpi, dostane do 48 hodín do svojej e-mailovej schránky kupón, ktorý môže venovať komukoľvek – napríklad (ale nielen) napríklad osobe, s ktorou bude tráviť Valentín.

Zaslaný kupón na cinepass zadarmo bude možné použiť len online v rámci rezervačného systému a jeho platnosť skončí 31. marca 2024, čo je hraničný termín  na jeho aktiváciu.

Držitelia a držiteľky valentínskych cinepassov budú mať prístup na celý filmový i sprievodný program festivalu a budú si môcť rezervovať miesta v kinosálach na konkrétnych premietaniach. Budú sa tiež môcť zúčastniť súťaže o najaktívnejšieho diváka či diváčku a z festivalu si vďaka tomu okrem množstva zážitkov odniesť aj vecné ceny.

Jubilejný 30. ročník MMF Art Film sa uskutoční v Košiciach v dňoch 21.-28. júna 2024.