Víťazi Diváckych cien Art Film Fest 2023

Vyžrebovanou víťazkou spomedzi divákov, ktorí počas 29.ročníka AFF hlasovali za Divácku cenu JOJ Cinema sa stala Andy Gavalcová. Ako víťazka získala voucher na zapožičanie plne elektrického vozidla Škoda Enyaq iV na jeden víkend s platnosťou do 31.12.2023, od spoločnosti od spoločnosti Auto Gábriel, s.r.o. Košice a balíček upomienkových reklamných predmetov TV JOJ.

Ďalšími vyžrebovanými výhercami, ktorým TV JOJ venuje balíček upomienkových reklamných predmetov sú: Richard Bohacik, Veronika Hudáková, Veronika Puškárová, Ondrej Tibenský, Šimon Lorko, Erik Jurko, Jakub Šrol, Karol Štepiansky, Katarína Pekarčíková, František Trebuňa.

Divácku cenu JOJ Cinema 2023 o najlepší dlhometrážny film získal na Art Film Feste írsky film Tiché dievčatko režiséra Colma Bairéada. Na stránke aff.cinepass.sk zaňho hlasovalo najviac festivalových divákov.

Víťazom ďalšej diváckej súťaže – o Najaktívnejšieho diváka  – sa stal pán Michal Juhás, ktorý videl počas festivalu 38 neprekrývajúcich sa predstavení. Získava Cinepass na 30. ročník Art Film Festu a voucher na pobyt na 2 noci pre 2 osoby v penzióne Tokaj Ostrožovič a návštevou Tokajskej pivnice a privátnou ochutnávkou vína, od spoločnosti Ostrožovič spol. s r.o.

Všetkým víťazom gratulujeme.

Tím ART FILM FEST 2023