Zoznámte sa s Edisonline na Art Film Košice

Distribučná filmová spoločnosť Film Europe v spolupráci s Medzinárodným filmovým festivalom Art Film Košice Vám prinášajú možnosť odniesť si z festivalových projekcií aj týždňový voucher na VOD platformu Edisonline, plnú kvalitných filmov. So špeciálnym kódom si budete môcť užívať stovky dôkladne vybraných titulov v ponuke Edisonline celkom zdarma.

Počas trvania festivalu každý deň v inej kinosále budú hostesky pred projekciami rozdávať vouchery Edisonline zadarmo. Aktivovať si ich môžete do 31.12.2024. Stačí na stránke edisonline.sk zadať kód do kolónky „Mám voucher“.

Edisonline sú filmy, ktoré vo vás zanechajú stopu. To najlepšie z európskej produkcie a filmových festivalov z pohodlia domova. Objavujte rôzne žánre, pozrite si novinky alebo si zaspomínajte pri overených kultovkách. To všetko online vo Vašom televízore, počítači, tablete či mobile.

Na Edisonline nájdete nové filmy každý týždeň vo Full HD kvalite. Pozerať môžete na počítači, telefóne, tablete alebo v televízii. V prehliadači alebo v aplikáciách Apple, Android,  Samsung a LG Smart TV.  Filmy uvádzame v pôvodnom znení s českými titulkami.
Výber Vám uľahčí prepnutie na TV kanály Film Europe alebo Film Europe+.

Ak vám týždeň nestačí, môžete si  kedykoľvek online zakúpiť mesačné, polročné a ročné vouchery do videotéky. Pretože kvalitných filmov nikdy nie je dosť.

Tešíme sa na vás na Art Filme!

Art Film na Edisonline

SOCIALS
Edisonline | Instagram
Edisonline | Facebook

O EDISONLINE

Streamovaciu platformu Edisonline založila v roku 2020 filmová distribučná spoločnosť Film Europe, ktorá pod vedením Ivana Hronca pôsobí na Slovensku a v Česku už viac ako dekádu.

Kurátorstvo platformy sa sústredí predovšetkým na festivalové filmy z Berlína, Benátok a Cannes s dôrazom na súčasnú európsku kinematografiu.

Poslaním Edisonline je divákom ponúknuť prehľad aktuálnych festivalových trendov, a to snímok ako filmárskych legiend, tak aj diel úplných nováčikov. To všetko v objeme stoviek filmov a s novinkami pridávanými každý týždeň. Okrem originálnej ponuky je cieľom Edisonline dramaturgicky prepojiť a podporovať ďalšie projekty z dielne Film Europe, ako napríklad kino Film Europe v Bratislave, festivaly Be2Can a SCANDI alebo kultúrno-vzdelávacie centrum v  Starej škole v Kokave nad Rimavicou.